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YUMGO at Plant-Based World Expo

They talk about us

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13 avril 2023

Yumgo reçoit un Snacking d’Or by France Snacking 2023

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20 février 2023

Planète Locale du lundi 20 février 2023 - Un substitut à l’oeuf végétal et francilien

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30 janvier 2023

YUMGO a remporté  le « Plant-based Taste Award 2022 » dans la catégorie « meilleure alternative aux œufs »

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23 janvier 2023

Végétal et éco-responsabilité au coeur des innovations alimentaires

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19 janvier 2023

Comment la filière alimentaire imagine-t-elle l'assiette de demain ?

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1 er décembre 2022

Plant based taste award : winners revealed 

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March 11, 2022

The vegetable egg puts the dishes in the big ones

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February 21, 2022

The French vegan whole egg substitute, the YUMGO, is finally available today!

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October 6, 2021

Top 10 vegan products that are changing the world

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September 17, 2021

YUMGO in the program La France Bouge on Europe 1

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Fall 2020

For the betterment of more ethical chickens and eggs

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June 1, 2020

STARTUP DEVELOPS VEGAN EGG WHITES TO REVOLUTIONIZE FRENCH PASTRIES

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January 15, 2020

#Foodtech: Yumgo, the 100% vegetable alternative to egg whites, froths the pastry

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Oct 2, 2019

7 startups awarded for the 3rd edition of the European Plant-based Protein Awards

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9 avril 2023

Pâques : le chocolat végétal s’impose doucement

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27 janvier 2023

YUMGO lance une alternative à l’œuf entier plus écologique, avec une composition encore plus clean et un prix très compétitif

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30 janvier 2023

Les alternatives végétales face à 4 caps à franchir

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20 janvier 2023

Quoi de neuf dans vos assiettes ? Les réponses en direct du Sirha

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Novembre 2022

La Toque Magazine :

Une alternative végétale aux œufs

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15 octobre 2022

Yumgo au SIAL dans le 20H de TF1

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April 18, 2022

These start-ups that want to reinvent the egg with vegetable proteins

Réussir nourrir votre performance la presse.jpg

October 28, 2021

Plant-based food awards: the complete list

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September 30, 2021

Sirha 2021: Food Service is turning towards an eco-responsible and plant-based future

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June 29, 2021

YUMGO integrates the first mapping of impact startups

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7 avril 2023

Pâques à l'heure du chocolat végétal

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30 janvier 2023

YUMGO complète sa gamme avec une recette alternative végétale inédite à l’œuf entier, en poudre

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20 janvier 2023

Quoi de neuf demain dans nos assiettes ?

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14 novembre 2022

We're Smart Awards 2022

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March 11, 2022

The vegetable egg puts the small dishes in the big ones

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October 22, 2021

V-Label reveals the finalists of the International V-Label Awards 2021

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September 24, 2021

YUMGO in Télématin on France 2

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March 2, 2020

Yumgo, the start-up that vegetates egg white for pastry chefs

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Oct 27-28, 2019

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